Reikalinga parama Margošos operacijai

š mokyklos gatvės atsivežėm katytę su ką tik gimusiais 4 kačiukais. Katytę mamą pavadinom Margoša. Nuvežus apžiūrai, ant pieno liaukos Margošai aptiktas didelis navikas, paskirti vaistai deja nepadėjo. Margošai darėsi vis blogiau ir blogiau. Vet. gydytoja pasakė, kad reikės operuoti, bet operacijos Margoša gali neatlaikyti. Vis dėl to nusprendėm Margošą operuoti. Operacija vyko beveik dvi valandas ir mamytė ją atlaikė. Dabar vet. Gydytoja ir mes stengiamės jos dar neišleisti į vaivorykštės šalį. Juk ji dar tokia jauna 😢 Jos vaikučius pridėjom dviem kitom šaunioms mamytėms, kurios jau maitina po tris ne savo vadas.

Labai prašom Jūsų finansinės pagalbos apmokėti Margošos operaciją, kurios kaina 250 eurų, taip pat tolimesniam jos gydymui Deja, šiuo metu mūsų padėti labai prasta, trūksta maisto gyvūnėliams, turime įsiskolinimų kai kurioms vet. klinikoms, nes deja, gyvūnėliai pas mus dažniausiai patenka su sveikatos problemomis.
Labai trūksta ir lašiukų nuo blusų, tinkančių mažiems šuniukams ir kačiukams, priemonių nuo parazitų, vitamininės pastos ligoniukams ir silpnesniems globotiniams.
Iš anksto dėkojame už supratimą 🙏 🙏 🙏

PASIDALINTI:

Share on facebook