REIKALINGA PAGALBA!!

Vakar gavome pagalbos prašymą iš Tauragės VMVT priglausti ir skubiai suteikti medicininę pagalbą labai prastos būklės prancūzų buldogytei. Kad suteikti šuneliui reikiamą pagalbą ir galimybę išgyventi, buvo susitarta su šeimininkais, kad jie ją atiduoda mūsų globai. Pakeliui į Klaipėdą, paprašėme vet. gydytojos Dalios Kujelienės, kad priimtų mus be eilės. Po apžiūros pirmas verdiktas buvo skubiai operuoti. Šuneliui ištisai ėjo pūlingos išskyros iš gimdos. Nustatyta piometra ir anemija. Operacijos metu, beliko melstis, kad ji išgyventų ir ištvertų narkozę su tokiu išsekusiu organizmu.
Esame dėkingi VšĮ “Gyvūnų globa Tauragėje”, kurie gavę pranešimą apie neprižiūrimą, vieną po vietovę klaidžiojančią ir nemaitinamą, į prancūzų buldogo veislę panašią kalytę, iškart pranešė Tauragės VMVT. Į nurodytą vietą nuvykę už gyvūnų gerovę atsakingi VMVT darbuotojai, buvo šokiruoti, išvydę kalytės Martos būklę. Šunelės šeimininkė jau buvo sulaukusi ankstesnių VMVT patikrinimų dėl savo kitų šunų, tad moteris tarnybai buvo žinoma. Dėkojame Tauragės VMVT už jų greitą reakciją.
Po operacijos prancūziukė buvo nuvežta pas mūsų savanores nakvynei. Šiandien šunelis vėl bus vežamas į vet. kliniką ir praleis ten visą dieną. Norime jai ir toliau suteikti visa reikiamą pagalbą ir galimybę į normalų visavertį gyvenimą šiltuose namuose su mylinčiais šeimininkais, kuriems ji rūpėtų…❤️ Esame dėkingi visiems, kurie nėra abejingi kenčiančiam ir ieško galimybių padėti. Labai prašome prisidėti prie operacijos, tolimesnio gydymo ir šios gyvybės išsaugojimo. Tik kartu galime keisti jų likimus 🙏 🙏 🙏

PASIDALINTI:

Share on facebook